Suemecrime.nl

10 maart 2015

Kind executeert Israëlische spion (foto's & video)

IS (Islamitische Staat) heeft een video online gezet waarin een zeer jonge jongen een Israëlische spion executeert. De executie video is op internet verspreidt. Het slachtoffer zou de 19-jarige Mohammad Ismail zijn. Hij zou een spion zijn van de Mossad, de Israëlische geheime dienst.

In de video is te zien hoe de jongen het slachtoffer in zijn nek vastpakt en hem begeleid naar zijn executie plek. Na een korte inleiding van een Frans sprekende IS strijder neemt de jongen plaats voor het slachtoffer en schiet hem in zijn hoofd. Daarna volgen nog enkele schoten. Na de executie roept de jongen "Allahoe Akbar" oftewel "God is groot". Of de jongen werkelijk het slachtoffer executeert of dat het zo is gemonteerd is niet duidelijk. Wij zijn van mening dat de video een montage is, wat overigens niet wil zeggen dat het slachtoffer niet echt doodgeschoten is. Het vuur van het vuurwapen is niet te zien en tevens verschijnt het gaatje in zijn hoofd alsof het gemonteerd is. Ook de schoten daarna komen fake over. Bewijs hiervoor hebben we niet, oordeelt U zelf. (zie video onder artikel/foto's)

Opvallend blijft dat de filmpjes die IS online zet van Hollywood kwaliteit zijn. In de meest schokkende video's die IS online zet valt altijd op dat de beelden niet uncut zijn maar duidelijk gemonteerd. Alle andere executie video's, meestal gefilmd met telefoons, worden wel uncut verspreidt. Wij vragen ons af wat de reden daar achter is? We hebben wel een idee maar als we dat zouden schrijven worden we afgeschilderd als complotdenkers. Aangezien wij hiervoor ook geen bewijs hebben laten we dat achter wegen. Wel zijn we van mening dat hier meer achter zit dan IS zelf! Het executeren van mensen van verschillende landen lijkt ons een doel te hebben van "landen die er belang bij hebben".

1 opmerking: