Suemecrime.nl

9 februari 2016

Jessy Remmers: Beyond the Truth of Life

Eind vorig jaar verscheen een boek van Jason Franklin Remmers: Beyond the Truth of Life: The 7 Bosatsu's.

Jason, in de media beter bekend als Jessy Remmers, zoon van de bekende ex-drugshandelaar Greg Remmers, werd begin 2013, in het Passageproces, tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld voor zijn (vermoedelijke) betrokkenheid bij verschillende liquidaties. Remmers ging in hoger beroep omdat er naast de verklaringen van kroongetuige, Peter La Serpe, weinig tot geen bewijs tegen hem is. Het hoger beroep is momenteel nog in behandeling. In de tussentijd heeft Remmers van de tijd gebruik gemaakt om een interessant boek te schrijven.

Wij kregen het Engelstalige boek toegestuurd en waren vrijwel direct onder de indruk van de schrijfwijze van Jessy. Zijn kennis van de Engelse taal is van hoog niveau en over de inhoud is meer dan nagedacht.

Het spirituele boek gaat vooral over het menselijke bewustzijn. Dit is nogal kort door de bocht omdat er zeer veel aspecten aan bod komen. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Edward Zolfer. Zoals in de inleiding staat: Het gaat niet zo zeer over Zolfer maar om wat hij ontdekt over het leven (na een aantal gebeurtenissen) en de uitwerking hiervan in de wereld waarin hij dacht te leven.

Je moet enige tijd nemen om het verhaal tot je te laten komen en in je op te nemen. Eerlijk gezegd, je moet het zeker meermaals lezen om het goed te begrijpen. Hierdoor willen wij nog geen definitieve mening over het boek geven omdat de inhoud te complex is.

Veel mensen zullen het boek lezen met een (voor)-oordeel over de schrijver en willen zoeken naar overeenkomsten met zijn persoonlijke leven. Dit lijkt ons de onjuiste manier om in het boek te duiken. Probeer met een open-mind het boek te lezen en zelf met de inzichten van de hoofdpersoon om te gaan en hiervan te leren.

Het boek is te bestellen via de site: Beyond the Truth of Life.

3 opmerkingen:

 1. Ben erg benieuwd naar de inhoud. Kun je hem niet eenkeertje intervieuwen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Te koop
  Pure cocaine
  Xtc 200mg
  Mdma kristallen
  Ghb

  Mail naar puurspul@outlook.com

  Mdma te koop Xtc te koop Ghb te koop coke te koop cocaine te koop

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet doorheen te komen , wat een kutboek

  BeantwoordenVerwijderen