Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

11 maart 2015

Vrijspraak Berlusconi voor Bunga Bunga feesten

Silvio Berlusconi is terecht definitief niet gestraft voor zijn beruchte Bunga Bunga sexfeesten. Hij is dinsdag opnieuw vrijgesproken van het betalen voor sex met een minderjarige prostituee en van machtsmisbruik. Voor alle duidelijkheid, die minderjarige prostituee wist precies wat ze aan het doen was.

Berlusconi had in 2013 nog 7 jaar cel gekregen, maar in hoger beroep werd hij vorig jaar vrijgesproken. Justitie ging daartegen in cassatie, maar dat leidde opnieuw tot vrijspraak.

Als ze Berlusconi zouden willen veroordelen zouden ze andere zaken moeten onderzoeken dan deze onzin. Het onderzoek naar de Bunga
Bunga feesten was vanaf het begin weggegooid geld. Omdat deze andere zaken een andere belang dienen zal Berlusconi nooit voor iets illegaals veroordeeld worden. Andere media zouden dus, OF onderzoek moeten doen en met bewijzen komen, OF niet verder artikelen schrijven die hem in een slecht daglicht stellen zonder enige bewijs. De meeste artikelen over hem zijn gebaseerd op geruchten, zonder enkel bewijs.

4 opmerkingen:

  1. Fantastische blog met een hoop nuttige informatie! Heel erg bedankt. Kon alleen niet het filmpje zien..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat ze het verkeerd heeft gezien haha. Leuke blog overigens! Zijn dat leuke feesten?

    BeantwoordenVerwijderen