Suemecrime.nl

30 mei 2015

Topadvocaat Thomas Mesereau is Suge Knight's nieuwe advocaat

Voormalig Death Row Records platenbaas Marion "Suge" Knight heeft topadvocaat Thomas Mesereau aangenomen om hem in zijn moordzaak te verdedigen. Mesereau is vooral bekend doordat hij in 2005 succesvol Michael Jackson verdedigde toen deze voor kindermisbruik werd aangeklaagd.

Vandaag verscheen Suge samen met zijn advocaat voor de rechtbank in Los Angeles. Mesereau maakte zich zorgen over de behandeling van zijn cliƫnt in de gevangenis. "Suge mag niet telefoneren. Hij mag geen visite van zijn familie ontvangen. Hij zat in de isoleercel. Hij wordt overal waar hij naartoe gaat gefilmd. Ik denk dat hij niet humaan wordt behandeld. Het hoort allemaal heel wreed aan. Dit is gebaseerd op mijn eerste indruk", aldus Mesereau voor de rechtbank.

De rechtbank besloot de zaak te verplaatsen naar 7 juli zodat zijn advocaat genoeg tijd heeft zich op de verdediging voor te bereiden.

Na afloop van de zitting liet Mesereau de media weten: "Ik heb uren met Knight gesproken en ben ervan overtuigd dat hij onschuldig is. Deze zaak wordt uitgevochten voor de rechtbank en niet in de media. Verder geen commentaar".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten