Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

27 januari 2014

Rechtszaak tegen Sreten Jocic hervat

Vandaag werd na een korte pauze de rechtszaak tegen Sreten Jocic, Zeljko Milovanovic en Milenko Kuzmanovic hervat. De drie worden verdacht van betrokkenheid bij de liquidatie van journalist Ivo Pukanic en zijn collega Niko Franjic in 2008. Het proces werd eerder uitgesteld zodat de nieuwe advocaat van Zeljko Milovanovic genoeg tijd had zich voor te bereiden.

De dag begon met het ontruimen van het gerechtsgebouw omdat er vermoedelijk een bom was geplaatst. Na onderzoek van de politie bleek het echter om een valse melding te gaan.

Vandaag stond een verhoor van 2 getuigen en een expert via videoverbinding op het programma. Daarna zou het Openbaar Ministerie een slotpleidooi van ongeveer 4 uur houden. De verdediging had vooraf al aangekondigd voor het slotpleidooi 2 uur nodig te hebben.

De rechtszaak onder leiding van de voorzitter van de rechtbank, Vladimir Vucinic, zou pas tegen 14u30. beginnen. WORDT VERVOLGD!

Lees ook: Hoger beroep Jocic: 7 maanden gevangenisstrafKijkje in de villa van Slobodan Milosevic / Sreten Jocic & Sreten Jocic krijgt tegels naar zijn hoofd gegooid