Suemecrime.nl

22 mei 2015

Agente met fles in gezicht geslagen

Een Apeldoornse politieagente liep gisteravond een gebroken neus op toen een winkeldief haar onverwacht met een fles drank in het gezicht sloeg.

De politieagente was samen met een collega in burgerkleding aan het surveilleren in de binnenstad van Apeldoorn, tijdens koopavond. Rond 21u zagen zij dat een man zich schuldig maakte aan winkeldiefstal; hij nam zonder te betalen een horloge mee uit een warenhuis aan de Hoofdstraat.

Buiten de winkel spraken agenten hem aan en legitimeerden ze zich als politie. De man werd door de politie meteen vastgepakt, maar wist zich los te rukken en wilde er vandoor gaan. De agente stond een paar meter verderop, maar maakte zich ook kenbaar als politie en riep naar de man dat hij moest blijven staan. Hierop haalde de man uit met de glazen drankfles die hij in zijn hand had en sloeg hij de agente vol in het gezicht met de fles. De agente liep hierbij een gebroken neus op en had ook enkele hechtingen nodig, zo bleek toen ze direct naar het ziekenhuis gebracht werd voor behandeling.

De verdachte bleef zich hevig verzetten en moest met geweld door meerdere agenten onder controle worden gebracht. De man is eerst naar het politiebureau gebracht, en later ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Het bleek te gaan om een 20-jarige man uit Apeldoorn. Na controle in het ziekenhuis is de man opnieuw ingesloten op het politiebureau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten