Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

31 maart 2015

Update: Nieuwe informatie in Opsporing Verzocht ivm liquidatie Mario Magan Tier

Vanavond wordt een compositietekening getoond van de vermoedelijke dader van de liquidatie van Mario Magan Tier. Tevens vraagt de politie informatie over de vermoedelijke vluchtauto, een donkere BMW. Tier werd in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 februari in Amsterdam geliquideerd.

Mario Magan Tier, ook wel Bolle Mario of de Spanjaard genoemd, was zoon van een Spaanse vader en een Nederlandse moeder. Hij is opgegroeid in Amsterdam en vader van twee kinderen. Hij hoorde vroeger bij de Bertelmanpleingroep. Later hield hij zich bezig met de organisatie van kickboksgala’s met zijn bedrijf Real Fighters. Hij was verdachte in een lopend onderzoek naar grootschalige handel in verdovende middelen.

Er wordt gezien dat de schutter na de liquidatie de Des Présstraat inloopt en daarna de Pieter Lastmankade op. Getuigen zien hem voor het laatst op de hoek bij de Hendrik Jacobszstraat.

Tegelijkertijd rijdt een donkere BMW met hoge snelheid over diezelfde Pieter Lastmankade. De auto slaat de Lyceumbrug over en verdwijnt richting Olympiaplein. Vermoedelijk was dat een vluchtauto, waarmee de schutter mogelijk eerder is afgezet of na de moord is opgepikt.

De vermoedelijke dader was een man met een getinte huidskleur, ongeveer 30-35 jaar oud en ongeveer 170-175 cm lang. Hij had een bol, rond gezicht en een normaal tot slank postuur. Hij was gekleed in een donkerkleurige, mogelijk gewatteerde jas en donkere jeans. Hij droeg een capuchon of muts.

Kijk vanavond voor meer informatie Opsporing Verzocht (NPO1 - 20u30)

Update: Compositietekening toegevoegd.

Lees ook: Liquidatie in de Bertelmanstraat in Amsterdam - Slachtoffer Mario Magan Tier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten