Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

10 december 2014

"Gangsterliefjes werden vroeger gewoon geneukt of verkracht, niet vermoord"

Volgens ons is Theodor Holman helemaal de weg kwijt. Schreef hij begin november nog een column met de titel "Liquidaties laten me koud: Lijk opruimen en doorgaan", schrijft hij vandaag een ziek stukje over de liquidatie van Luana Luz Xavier met de provoceerde titel "Gangsterliefjes werden vroeger gewoon geneukt of verkracht, niet vermoord".

Sommige mensen schrijven alleen maar om controversieel te zijn. Onbegrijpelijk dat het Parool deze gast een wekelijks podium biedt. Graag zouden wij ook voorbeelden willen hebben van "gangsterliefjes" die vroeger "gewoon geneukt of verkracht" werden.

"Gangsterliefjes werden vroeger gewoon geneukt of verkracht, niet vermoord"
De gangsterliefjes worden nu met lood volgepompt. Het gangstermeisje zal ook wel het een en ander op d'r geweten hebben gehad, maar in een echte machowereld laat je die dames met rust. Vroeger neukte je ze, of je verkrachtte ze, want dan was de vernedering voor je vijand het grootst. Nog beter was een gangbang, terwijl de kinderen en de vijand zelf, allen geboeid en met pistolen op hun slaap, moesten toekijken.

De liquidatie van de jonge Luana Xavier duidt op wanhoop en haat. Het is namelijk een zwaktebod. De daders van de liquidatie gaan ervan uit dat er tussen hun vijand en het gangsterliefje sprake was van Echte Liefde.

Echte Liefde verdraagt geen misdaad, dus die bestaat daar niet.

Het enige wat de liquidatie op het gangstermeisje teweegbrengt, is dat wraak, het gerecht dat koud moet worden opgediend, een plicht wordt. Sterker: de grammatica van de taal die in de onderwereld wordt gesproken, schrijft voor dat er na een liquidatie op een zogenaamd liefje een veelvoud aan afrekeningen met dodelijke afloop aan de andere kant moet plaatsvinden. Ik sluit niet uit dat er binnenkort kinderen worden ontvoerd en met afgesneden kelen in de gracht gevonden worden.

Lees verder: Het Parool