Suemecrime.nl

11 juli 2015

Geen nieuwe informatie tegen Grass Company oprichter Johan van Laarhoven

Het Thaise onderzoek naar The Grass Company oprichter Johan van Laarhoven heeft na een jaar nog niets strafbaars of illegaals opgeleverd. Dat heeft de leider van het onderzoek vrijdag verklaard tegenover de Thaise rechter. Johan van Laarhoven zit inmiddels een jaar vast in de Thaise cel.

Justitie in Nederland verdenkt van Laarhoven van witwassen, overtreding van de Opiumwet en lidmaatschap van een criminele organisatie.

De afgelopen week werden voor de Thaise rechter diverse getuigen gehoord, maar ook dit leverde geen nieuwe informatie op. De Thaise onderzoeksleider erkende dat alle belastende informatie die hij heeft nog steeds uit Nederland komt.

Volgens de advocaat Gerard Spong gaat de Thaise rechter nu nadenken over de vraag of hij op basis van deze informatie wel een oordeel kan vellen over Van Laarhoven. Spong noemt dit hoopvol voor zijn cliënt. (Bron: Omroep Brabant)

Lees ook: Oprichter The Grass Company voor Thaise rechtbank - Brief van The Grass Company oprichter Johan van Laarhoven uit Thaise cel - Nederland laat Johan van Laarhoven in Thaise cel zitten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten