Suemecrime.nl

1 juni 2015

Politie doet onderzoek naar sexfilmpje op Facebook

De recherche stelt een onderzoek in naar een filmpje dat door een nog onbekend persoon in januari 2015 op een nep-Facebookaccount werd gezet. Daarop is een 21-jarige vrouw uit Werkendam te zien terwijl zij seksuele handelingen verricht bij haar inmiddels ex-vriend. Volgens aangeefster werd het filmpje in februari 2012, met haar goedkeuring, met zijn telefoon opgenomen.

De politie heeft vrijdag 29 mei 2015 een 21-jarige man uit Sleeuwijk als verdachte gehoord. Met zijn telefoon werd destijds het filmpje opgenomen. Hij ontkent het openbaar maken daarvan via Facebook. De politie heeft afgelopen week een vordering gedaan bij Facebook om de plaatser van het filmpje te achterhalen. Ook wordt naar aanleiding van de verklaringen van de 21-jarige verdachte een nader onderzoek naar mogelijke andere betrokkenen ingesteld.

1 opmerking:

  1. Het is toch een redelijke vraag, om iedereen die het filmpje heeft, te vragen, dat filmpje van dit meisje te wissen? Als het u of jou zelf overkomt, zal u of jij, op zijn minst erg zuur kijken!! Laten we elkaar, goed en eerlijk behandelen.

    BeantwoordenVerwijderen