Suemecrime.nl

27 juni 2015

Update: Dodelijke schietpartij in Rotterdam (video) & Schietincident Helmond

In de Buitenhofstraat in Rotterdam is een 27-jarige man door een schietpartij overleden. Het incident gebeurde rond 0.45 uur. Een traumateam was tevergeefs opgeroepen.

Volgens de politie zou er meermaals zijn geschoten. Getuigen spreken van 10 tot 14 schoten.

Er zouden meerdere personen zijn weggerend.

Over de achtergrond en de identiteit van het slachtoffer is (tot nu toe) nog niks bekend. (bron foto & video: Nieuws op beeld)


Update: Crime-nieuws meldt dat het slachtoffer waarschijnlijk Yassin J. is. De politie heeft dit nog niet bevestigd. Wel liet de politie weten dat het slachtoffer een bekende uit de buurt was. Een grote groep jongeren die waren komen kijken moest door de politie op afstand worden gehouden. Er waren vooral veel Marokkaanse jongeren die kwamen kijken op het plaats delict.

Update 2: Politie heeft in verschillende straten in de buurt waar het slachtoffer is aangetroffen kogelhulzen gevonden. Het lijkt erop dat het slachtoffer nog de kans had om in eerste instantie te vluchten maar dat de schutters hem hebben ingehaald. (bron foto: Media Tv)

Update 3: De politie heeft twee mannen aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij. Een 41-jarige man meldde zich in de loop van de nacht met een schotwond bij een ziekenhuis. Hij en de persoon die hem bracht, zijn aangehouden.

Update 4: Het slachtoffer blijkt de 27-jarige Mohammed J. te zijn. Eerder schreef de website Crime-nieuws dat zijn broer het slachtoffer was. Dit bleek dus niet te kloppen!

HELMOND
Eerder op de avond was er ook nog een schietincident in Helmond. Daarbij raakte een man gewond. Later melden zich een tweede man in een ziekenhuis die lichtgewond was. De politie vermoedt dat hij bij dezelfde schietpartij gewond is geraakt. Het incident speelde zich af op het Janssen en Fritsenplein in Helmond. De twee gewonden zijn bekenden van elkaar. Ook hier is nog niet bekend wat de aanleiding was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten