Suemecrime.nl

23 juni 2015

Compositietekening ivm liquidatie Lucas Boom

Voor de ogen van tientallen spelende kinderen van een basisschool werd op dinsdagmiddag 9 juni 2015 Lucas Boom (43) uit Zaandam vermoord. Vermoedelijk drie zwaar bewapende mannen schieten op de bewuste dag de 43-jarige Lucas Boom dood in de J.Kruijverstraat. Boom liep vanaf zijn huis naar zijn auto die voor de school geparkeerd staat aan de P.A. van Meverstraat. Hij moet hebben gezien dat er een Volkswagen Transporterbus achter zijn auto geparkeerd staat. Hij voelt meteen dat het niet goed zit en rent de hoek om de J.Kruijverstraat in. Terwijl de chauffeur achter het stuur blijft zitten stappen vermoedelijk drie gewapende mannen uit de bestelbus.

Rond 16.30 uur kwam er een melding binnen dat er op de Achtersteven in Amsterdam-Noord een bestelbus in brand stond. Ter plekke bleek daar weinig meer van over Het was de bruine Volkswagen Transporter Multivan die bij de liquidatie in Zaandam was gebruikt. Er is een compositietekening gemaakt van een man die wegliep vanaf de bestelbus. Het is niet bekend of hij een rol bij de liquidatie heeft gehad. Deze foto werd vanavond in Opsporing Verzocht getoond.

6 opmerkingen:

 1. Mietjes allemaal te vinden in het weekend stoer doen in het nachtleven.Gewoon gewetenloze pubers zonder eer en trots.Allemaal amsterdamse uitschot.schandalig.geen opvoeding door hun ouders.goedkope kutkinderen.zogenaamde westside foking poepvolk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Politie moet heel gauw amsterdam gaan schoonvege.gebruik wijkagenten.doe jullie fokking werk in plaats van top 500 of top wat dan ook samen te stellen.jezus tering kan toch niet.fokking in nabijheid van een school.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb het idee dat geen van die gasten echt geld aan de kant heeft

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zwervers denk niet dat het snuggere types zijn

  BeantwoordenVerwijderen