Suemecrime.nl

18 mei 2015

Update: Biker war USA: 9 doden & 18 gewonden bij schietpartij in Waco, Texas

Bij een schietpartij tussen 3 rivaliserende motorclubs in de Amerikaanse stad Waco, Texas zijn 9 bikers overleden en zijn er 18 gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident vond plaats op bij restaurant Twin Peaks. Er ontstond ruzie in het restaurant die zich vervolgens naar de parkeerplaats verplaatste. Eerst werd er met handen en voeten gevochten, vervolgens met kettingen en messen, en tot slot met vuurwapens. De politie was toen al aanwezig. Onder de agenten, die ook schoten, zijn geen slachtoffers gevallen.

Er zijn meerdere aanhoudingen verricht.

Update: Er zijn meer dan 100 wapens in beslag genomen na het bloedbad in Waco, Texas. Bij het incident waren leden van de clubs Bandidos, Cossacks & Scimitars aanwezig. Het probleem ontstond, volgens de politie, vooral door leden van de Bandidos & Cossacks. Tevens waren er leden van de clubs Leathernecks, Veterans & Los Pirados aanwezig.

Een lopend conflict tussen de Bandidos & Cossacks begon in 2013, na de arrestatie van Curtis Lewis, President van de Bandidos Chapter in Abilene, Texas. Deze werd aangehouden wegens het neersteken van 2 leden van de Cossacks.

Update 21.05.2015: De politie meldt nu dat ze meer dan 1000 wapen hebben gevonden. De wapens zouden verstopt hebben gezetten in zakken chips en in het toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten