Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

14 januari 2015

Update: Vermist: Patrycja Kaminska & Grzegorz Sofinski

De 23-jarige Poolse Patrycja Kaminska wordt samen met de 32-jarige Grzegorz Sofinski vermist. Zij zijn verdwenen op 10 januari 2015 vanuit Den Haag in een beige Volvo V40 1.8, kenteken 08-HL-DJ. Ze verbleef sinds september tot haar verdwijning, in een flat met vrienden in Den Haag.

Ten tijde van haar verdwijning droeg Patrycja een donkere broek, zwart truitje, colbert, een zwarte jas tot op de heup met capuchon ( de binnenkant van de capuchon is roze) en een kleine donkerbruine tas zonder schouderband.

Patryja Kaminska is geboren op 20.12.2001, lengte 165cm, donker lang haar met highlights, groene ogen.

Grzegorz Sofinski droeg tijdens zijn verdwijning een grijze trui met capuchon, een bruine broek, een korte groene jas met camouflagemotief, beige bergschoenen, een zwart horloge en een zilveren ketting. Verder had hij een zwarte rugtas met een wit Nike logo bij zich. Hij heeft een groot litteken op zijn rechterpols.

Grzegorz Sofinski is geboren op 18.12.1982, lengte 180cm, bruin haar, bruine ogen.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of stuur ons een mailtje, Sueme!

Update: Zowel Kaminska als Sofinski zijn weer terecht. Waar ze zijn aangetroffen is niet bekend. Politie liet wel weten dat dit niet in Den Haag was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten