Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

16 januari 2015

Crimebron (tijdelijk) offline

Misdaadsite Crimebron is al sinds een paar dagen offline.

De beheerder kreeg begin december 2014 van de politie te horen dat hij op een dodenlijst zou staan. Daarna was de site nog enige tijd in de lucht. De beheerder heeft Sueme! laten weten, in ieder geval, tijdelijk te stoppen met de site. Hij heeft verschillende politiediensten over de vloer gekregen en vond het wel even welletjes.

Op onze vraag zei hij dat het zijn eigen beslissing is om (tijdelijk) te stoppen. Waarschijnlijk komt de site terug in een andere vorm.

Lees ook: Crimebron op dodenlijst

3 opmerkingen:

  1. VOLGENS MIJ BEDOELJE DECEMBER 2014...?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat is het leven dat je voor gekozen hebt dus niet lullen toen je salaris verhoging kreeg door leugens te schryfen was je toch blij zogenaamd carriere gemaakt toch dus niet janken neem het als een man die kogels doen niet pyn zeker die grote niet en dood gaan we allemaal dus maak alvast een rekening vrij voor je vrouw neem een grote levens verzekering dan kan je vrouw er straks lekker goed leventje lijden er zijn toch mannen genoeg die ze kan krijgen dus huilt ze heel even en dan slaapt er weer een andere man naast haar en je kinderen hebben dan een stiefpa leuk he want dat is toch wat jij zelfwil toch of denk ja dat die mensen je gaan vergeven en vergeten dat kan mischien heel mischien wordt je op de ene of andere manier toch vergeven omdat er nu andere hoofdrolspelers zijn alles hebben overgenomen in de onderwereld en geen enkele baat hebben bij jou dood veel weet jij toch niet en je hebt het altyd over een heel andere groep die nergens bij betrokenis geweest je hebt er altyd naast gezeten deed je dat expres of je bent dom je verspryd een hoop onzin weet wat je zegt maar zeg niet wat je weet en doet geen van beide dus zo voorm jij een gevaar voor jezelf ik zou je niet zielig vinden als je wordt geknald wel voor je kinderen en familie maar nooit voor jou

    BeantwoordenVerwijderen