Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

24 december 2014

Na tip buurtbewoner: Hennepplanten aangetroffen

Na een tip van een buurtbewoner besloot de politie een kijkje te nemen in een woning in de Lau Mazirellaan in Den Haag. Ze troffen een kwekerij aan met 1200 hennepplanten.

De voordeur was dusdanig verstevigd dat het Arrestatieteam met een hydraulische ram de deur moest forceren. In de woning was niemand aanwezig, toen de politie binnenviel. Wel roken de agenten een gaslucht, door een opengedraaide gaskraan. De slecht aangelegde stroomdraden zorgden voor een verhoogd gevaar op kortsluiting, wat de situatie bijzonder brandgevaarlijk maakte. De politie vermoedt niet dat de gaskraan opzettelijk open was gelaten.

De kraan werd onmiddellijk dichtgedraaid en de woning gelucht.

Overal ter wereld wordt er juist hard gewerkt om de cannabisplant te legaliseren. Hier in Nederland, waar het ooit allemaal zo soepel was gaat de verloren "War on drugs" gewoon door. Pathetic!

1 opmerking:

  1. De hennepplant de beste grondstof voor alle medicatie maar ja. Rijk (dom) van de farmaceut is samen met de politieke belangenverstrengeling door o.a. de VVD een tijdelijk gebeuren en momenteel de grootste vijand van het NL volk.

    BeantwoordenVerwijderen