Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

16 juli 2013

Kijkje in de villa van Slobodan Milosevic / Sreten Jocic

Eerder schreven wij al dat de voormalige villa van Slobodan Milosovic in Belgrado niet makkelijk te verkopen is. Het huis is Belgrado, waar Sreten "Joca Amsterdam" Jocic de laatste jaren, voor zijn arrestatie, woonde staat te koop voor 4 miljoen euro.

Nu blijkt dat mensen van de Egyptische regering plannen hebben om de villa te kopen om er de Egyptische Ambassade te vestigen. De regering zou echter nog twijfelen over de prijs aangezien de villa aan renovatie toe is.

De villa van 1000m² staat op een 20 hectare grondstuk. Verder heeft de villa 10 slaapkamers, 6 badkamers, 2 salons en 2 ontvangstkamers. Op de begane grond is een volledig uitgeruste keuken, meerdere slaapkamers, een hobbyruimte en een waskamer. Verder is er een grote open ruimte die leidt naar de ingang van de binnenplaats. De eerste verdieping bestaat uit een ruime woonkamer met toegang tot het terras, een ruime inloopkast, meerdere slaapkamers en badkamers. Op de bovenste verdieping is een grote terras, 3 slaapkamers en meerdere badkamers. Tevens beschikt de villa over een lift. De villa heeft geen centrale verwarming maar heeft wel airconditioning.