Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

11 juni 2015

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding verdachte met vuurwapen

Agenten hebben vannacht rond 01.15 uur twee waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van een 19-jarige verdachte uit Dordrecht. Niemand werd door de kogels geraakt.

Even voor de aanhouding was bij de politie de melding binnengekomen dat op de Brugweg in Dordrecht een man met een vuurwapen was gezien. Meerdere agenten gingen ter plaatse en troffen op de Brugweg een man aan, die voldeed aan het signalement. De agenten riepen de verdachte meermalen aan en zeiden hem dat hij was aangehouden, maar de man trok zich daar niets van aan en hij ging er direct vandoor. In de duisternis konden de agenten niet goed zien of de man iets in zijn handen had, waarop een van hen een waarschuwingsschot loste om hem te doen stoppen.

De man negeerde alles en iedereen en rende richting het Wilgenbos. Twee andere agenten zagen hem daar rennen en ook zij sommeerden hem te stoppen, wat hij opnieuw niet deed. Na het lossen van een tweede waarschuwingsschot, gaf de man zich wel over en kon hij probleemloos aangehouden worden. In zijn directe omgeving werd daadwerkelijk een vuurwapen aangetroffen. De man zit vast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten