Suemecrime.nl

28 april 2015

"Gevaarlijke reacties" op Vlinders Crime over liquidatie

Op de Crimesite van Martin Kok, Vlinders Crime, liet ene Dirk een gedetailleerde reactie achter ivm de liquidatie van Baris Önder. Hierin werden ook namen van mogelijke daders genoemd.

In de tijd dat weblog Crimebron nog online was liet ene "King" vaak reacties achter met duidelijke insider informatie. Ook werden op de website van Hendrik-Jan Korterink toen deze reacties achtergelaten. Vaak werden ze door hem verwijderd.

"Op verzoek van personen die zich herkenden in de reactie heeft Vlinders de reactie weggehaald", aldus Korterink vandaag op zijn site over de reactie op Vlinders Crime.

Zeer waarschijnlijk is de politie nu al bezig om te achterhalen wie de reactie heeft geplaatst. De politie neemt degelijke reacties zeer serieus.

Sueme! heeft een aantal malen een dergelijke reactie mogen ontvangen op onze oude weblog. Wij laten in het algeheel alle reacties uncut op onze site staan tenzij er door iemand bezwaar wordt gemaakt.

Lees ook: Liquidatie Baris Önder Osdorp (Crimesite Vlinders Crime) Levensgevaarlijke internetreacties na Amsterdamse liquidatie (Crimesite Camilleri) & De duvel speelt met gevaarlijke reactie over moord op Baris Önder (Hendrik-Jan Korterink)

4 opmerkingen:

 1. ik wardeer het dat je die namen hebt weggehaald goed zo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Anoniem, zou je info/berichten kunnen sturen via sueme@live.nl, mvg, Sueme!

  BeantwoordenVerwijderen