Suemecrime.nl

22 april 2015

Dode gevonden in woning Koog aan de Zaan

De politie onderzoekt een incident in een woning aan de Leliestraat in Koog aan de Zaan. In de woning is een overleden persoon aangetroffen.

Agenten die snel ter plaatse waren troffen woensdagochtend rond 11.00 uur in de woning een overleden persoon aan. Bij de aanwezige hulpverleners ontstond het vermoeden dat het slachtoffer wellicht door een misdrijf om het leven zou zijn gekomen.

Een overbuurman meldt aan Dichtbij.nl dat hij een man in trainingspak rond het huis heeft zien rennen, mogelijk met een wapen. Binnen het afgezette gebied is ook een voorwerp op straat gevonden, mogelijk is dit een vuurwapen.

Update: Martin Kok van Vlinderscrime schrijft dat het slachtoffer waarschijnlijk een vrouw is. Tevens schrijft hij: "Bedrijf VOF Taxi Marc en Linda 844 de Graaff  ze verhuurde zich aan TCA Amsterdam. Het slachtoffer is hoogstwaarschijnlijk Linda de Graaff. De man is aangeslagen meegenomen door de politie en is geen verdachte".

Update 2: Donderdag in de loop van de dag is het levenloze lichaam van de 52-jarige mannelijke bewoner van het pand, in de omgeving van Bentveld aangetroffen. De politie gaat uit van zelfdoding. De vrouw die woensdag dood in een woning in Koog aan de Zaan is gevonden, is door geweld om het leven gekomen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten