Suemecrime.nl

26 april 2015

Baris Önder in Amsterdam geliquideerd

Vannacht iets na 2 uur is de 26-jarige Baris Erol Önder in zijn auto in de S.F. van Ossstraat in Amsterdam geliquideerd. Önder is de zoon van Atilla, die momenteel een langdurige gevangenisstraf uitzit wegens onder meer drugshandel.

Önder reed in zijn auto toen hij door een man met een automatisch wapen werd doorzeefd. Hij botste tegen verscheidene geparkeerde auto's en stierf achter het stuur. De schutter(s) zijn vermoedelijk gevlucht in een zilvergrijze BMW of Mercedes, in de richting van de Pieter Olim Bajmat)
Calandlaan. Ook zijn enkele andere auto's geraakt. (bron foto:

Tegen Önder liepen nog diverse onderzoeken en tevens nog wat zaken in hoger beroep. Zijn vader zou eerder aan een liquidatie zijn ontkomen doordat hij net op tijd was verhuisd uit zijn toenmalige villa in Aerdenhout.

De laatste tijd vonden er meer liquidaties plaats in de Turkse onderwereld: Aytas Göraler (Amsterdam), Murat Garki (Amsterdam), Ali Akgün (Istanbul), Vedat Sahin (Istanbul), Okan Fidan (Amsterdam) en Beyhan Demirci (Amsterdam).

4 opmerkingen:

  1. komt zeker van k, waarom schrijven jullie dat niet gewoon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, die bedoelt ie. Je weet wel, die rolstoel crimineel?...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ok, gingen we al vanuit. Dat schrijven we niet omdat er nog te weinig links zijn dat hem aanwijst als opdrachtgever. We gaan niet zomaar iemand verdacht maken.

    BeantwoordenVerwijderen