Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

17 april 2015

45 kilo heroïne in beslag genomen

De politie nam een partij van 45 kilo heroïne in beslag. Het transport werd bij toeval ontdekt bij de afwikkeling van een aanrijding. Agenten arresteerden een 34-jarige man uit Vlaardingen op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

De kop-staart aanrijding vond plaats op woensdagavond 15 april 2015 om 23.50 uur op de autosnelweg A-16, westelijke rijbaan vlak voor knooppunt Galder. De hulpverleningsdiensten werd gewaarschuwd omdat er mogelijk sprake was van lichamelijk letsel. Het bleek dat de bestuurder van een blauwe Peugeot 106 achterop zijn voorganger, een zwarte BMW 3-serie, was gebotst.  De blauwe Peugeot werd bestuurd door een 34-jarige man uit Vlaardingen. De zwarte BMW werd bestuurd door een 53-jarige man uit Baarle-Nassau. Beide betrokken automobilisten werden door het ambulancepersoneel onderzocht vanwege nekklachten maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

In de berm, op de plek van de blauwe Peugeot, vonden de agenten drie zogenaamde big-shoppers. Sporen wezen uit dat de drie tassen er nog maar heel kort stonden. In de tassen trof de politie een grote partij harddrugs aan. Het bleek te gaan om ruim 45 kilo heroïne. De partij verdovende middelen werd in beslag genomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten