Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

16 maart 2015

Tweede zelfmoord in tiener prostitutiezaak Valkenburg

Een tweede verdachte in de Valkenburgse zedenzaak heeft zichzelf van het leven beroofd. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie Limburg. Het gaat vermoedelijk om een klant van een 16-jarig meisje uit Heerlen dat volgens justitie werd geprostitueerd door een loverboy.

In februari pleegde al een andere verdachte in deze zaak zelfmoord. Volgens bronnen rond het onderzoek ging het om een man die door de politie op heterdaad betrapt werd in het Valkenburgse hotel Botterweck.

"Wij zijn natuurlijk bezig met een onderzoek in deze zaak waarin alle verdachten worden gehoord. Waarom iemand zelfmoord pleegt en of dit hiermee te maken heeft, kunnen wij uiteindelijk niet zeggen. Sinds het begin van het onderzoek wijst de politie al op hulpverlenende instanties. Dat wordt nu geïntensiveerd. Verdachten krijgen nu ook de mogelijkheid om na verhoor direct in contact te komen met een hulpverlener ", aldus persvoorlichter Martina Beijker.

Het OM heeft naar aanleiding van deze tweede zelfmoord maatregelen genomen. Elke verdachte wordt erop gewezen dat er na verhoor een psychiater voor hem ter beschikking staat.

Overigens willen we benadrukken dat het hotel zelf geen enkele schuld heeft in deze zaak! Een redactielid van Sueme! heeft enkele jaren gelden zelf een kamer hier geboekt en was zeer tevreden over zijn verblijf daar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten