Suemecrime.nl

10 februari 2015

Update: Benjamin Costa (3) is weer terecht

Update 14.02.2015: Benjamin is weer terecht!

Benjamin Costa is 08.02.2015 voor het laatst gezien in Rotterdam. Hij werd het laatst gezien in de metro richting Schiedam met zijn biologische vader.

Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij een oranje shirt, een grijze broek, een donkerblauwe jas en blauwe schoenen met witte zool van het merk Nike.

Benjamin is geboren op 02.11.2012, lengte 110cm, bruine ogen, bruine haren.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of stuur ons een mailtje, Sueme!

Update 13.02.2015: Foto vader vermiste Benjamin vrijgegeven!


Eerder deze week riepen we jullie al op om uit te kijken naar de vermiste Benjamin uit Rotterdam-Oost. De familie van de vader van het jongetje heeft inmiddels in een oproep bij Hart van Nederland de man gevraagd Benjamin bij familie te brengen. Via de politie is nu ook een foto van de 29-jarige vader vrijgegeven.

De 29-jarige Adilson Costa haalde zaterdagmiddag zijn zoon op aan de Volmarijnstraat in Rotterdam. Hoewel Benjamins moeder de voogdij over het kind heeft en er geen omgangsregeling is, ging de jongen vaker naar zijn vader. Dat verliep over het algemeen zonder problemen.

Moeder en vader spraken af dat vader zijn zoon maandag naar de crèche zou brengen. Maar dat gebeurde deze keer niet. Benjamins moeder deed daarom maandag aangifte van vermissing van haar zoon. De vader van Benjamin wordt verdacht van onttrekking aan het ouderlijk gezag.

De afgelopen dagen is op allerlei manieren geprobeerd contact te krijgen met vader en zoon. Helaas is dat niet gelukt en de politie is nu dan ook dringend op zoek! De familie vraagt Adilson contact op te nemen en Benjamin naar huis te brengen.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of stuur ons een mailtje, Sueme!

Update 14.02.2015: Benjamin en zijn vader zijn in goede gezondheid gevonden in Parijs. Een oplettende Nederlandse toerist had ze herkend van een eerder verspreide foto van het tweetal. De toerist herkende de vader en zoon en schakelde direct de Parijse politie in. Beiden zijn overgebracht naar een politiebureau. Momenteel wordt gewerkt aan een snelle terugkeer van het tweetal naar Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten