Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

24 februari 2015

Foto's betrokkenen liquidatie Beyhan Demirci

Het tv-programma Opsporing Verzocht heeft vanavond foto's laten zien van twee mannen die mogelijk betrokken waren bij de liquidatie van de 60-jarige Beyhan Demirci in Amsterdam op 14 januari.

De mannen zijn te zien terwijl ze een BMW 320 stelen die is gebruikt als vluchtauto na afloop van de liquidatie. De auto is 20 december vorig jaar gestolen uit een garage aan de Jan van Zutphenstraat in Amsterdam. De auto is na afloop van de liquidatie brandend gevonden aan de Ben Hope in Amsterdam.

De politie heeft nog geen reden gevonden waarom iemand haar iets zou willen aandoen. Mevrouw Demirci zorgde voor haar familie en in de 35 jaar dat ze in Nederland woonde is ze nooit met de politie in aanraking geweest. Het vermoeden bestaat dat de schutter het voorzien had op de schoonzoon van Beyhan Demirci die een tijdje bij zijn schoonmoeder in huis heeft gewoond en daar nog regelmatig kwam. Hij is een bekende van de politie en lijkt actief te zijn binnen het criminele milieu. Waarschijnlijk heeft de schutter zich vergist omdat ook deze hij sigaretten rookte op het balkon, en hij van afstand een zelfde postuur heeft als zijn schoonmoeder. Daarbij was het donker en door de deken was er ook nauwelijks iets van haar gezicht te zien.

Naast hulzen van een Kalasjnikov, heeft de politie vreemd genoeg ook een aantal 9mm hulzen gevonden. Die hulzen lagen in het gras voor de flat, maar de bijbehorende kogels uit zo’n wapen zijn nergens gevonden. De politie vraagt zich dan ook af hoe die specifieke hulzen bij elkaar daar in het parkje terecht zijn gekomen.

Lees ook: Update: Liquidatie in Geuzenveld (video)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten