Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

21 januari 2015

Zware mishandeling in club Korte Leidsedwarsstraat - Twee verdachten gezocht

In Club 129 aan de Korte Leidsedwarsstraat is begin oktober een 24-jarige man flink gewond geraakt. Na een woordenwisseling krijgt hij een glas in zijn gezicht gegooid waardoor hij een forse snee in zijn oor oploopt. We zoeken hiervoor twee verdachten.

Het slachtoffer is de nacht van 3 op 4 oktober uit met een vriend. Rond 01.00 uur zijn ze samen in Club 129. Op camerabeelden is te zien dat hij in gesprek is met de twee latere daders. Zij zijn in het gezelschap van drie vrouwen. De aanleiding voor de woordenwisseling is een klein incident eerder met een van de vrouwen.

Dan krijgt het slachtoffer plotseling een stevige vuistslag in zijn gezicht van een van de mannen. Hij verliest hierdoor bijna zijn evenwicht. De andere man slaat hem daarna ook twee keer hard in zijn gezicht, met in zijn hand een glas.

Het slachtoffer wordt aan de zijkant van zijn hoofd geraakt. Hij loopt hierbij een diepe snee in zijn linkeroor op. Hij heeft geluk dat zijn oor er niet af is.

Een vrouw die ook in de club was (een toeriste) raakt ook gewond. Zij krijgt vermoedelijk het rondvliegende glas op tegen haar hoofd. Zij wordt buiten bij de ambulance behandeld aan een verwonding aan haar achterhoofd.

Herkent u de mannen op de beelden of heeft u andere informatie over deze zaak? U kunt uw tip telefonisch doorgeven via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Wenst u anoniem te blijven, dan kunt u uw tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of stuur ons een mailtje, Sueme!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten