Suemecrime.nl

31 januari 2015

Dode op filmset NWA - Suge Knight verdacht van moord (video)

Op de filmset van "Straight outta Compton" zou er een ruzie zijn onstaan tussen voormalig Death Row Records platenbaas Suge Knight en twee medewerkers. Suge stapte daarop in zijn auto en reed achteruit weg. Daarbij raakte hij twee personen. Het zou gaan om een vriend van hem, Terry Carter en acteur Cle 'Bone' Sloane. De 55-jarige Carter kwam hierbij om het leven. Bone raakte lichtgewond. Enkele getuigen zeiden dat Suge eerst met zijn auto achterwaarts tegen Carter aanreed en daarna nogmaals voorwaarts.


Begin november was Suge nog slachtoffer van een schietpartij waarbij hij 6 keer geraakt werd.

Na het incident is Suge weggereden en heeft zich uren later, met zijn advocaat, gemeld bij de politie. Eerst rookte Suge nog rustig een sigaar, die hij vervolgens in een boom uitdrukt en in de boom legt. Daarna loopt hij het politiebureau binnen. Aanklacht: Moord, Borg: 2 miljoen dollar.

Suge komt met de volgende uitleg: Hij zou door Terry Carter, de man die hij heeft doodgereden, op de filmset uitgenodigd zijn omdat producer Andre Young aka Dr.Dre een einde aan hun ruzie wilde maken. Suge zou tegen tegen bekenden gezegd hebben dat hij gebeld was door Carter, met de mededeling of hij wilde terugkeren omdat Dre vrede met hem zou willen sluiten. Volgens Dre is hier niks van waar.

Update: Suge zegt dat het een ongeluk was. Na een conflict zou Suge op de vlucht geslagen zijn waarbij hij de 2 mannen over het hoofd zag. Een medewerker van Suge liet Sueme! weten dat hij verwacht dat de platenbaas alsnog snel wordt vrijgelaten. Wij zien de toekomst van Suge iets minder rooskleurig. Met zijn verleden is een stevige veroordeling te verwachten.


Eerdere berichten over Suge: UPDATE: Suge Knight bij MTV Awards party neergeschoten - 3 schietpartijen in 1 uur tijd - Suge Knight: "Ik werd neergeschoten?"

Update 2: Familie van Carter laat in de Amerikaanse media weten dat Terry en Suge geen vrienden waren maar dat zij samenwerkte aan enkele muziek projecten. Volgens de familie zou er geen sprake zijn van een ongeluk. Het is ons niet bekend of deze familieleden ook daadwerkelijk bij het incident aanwezig waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten