Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

19 december 2014

UPDATE: Liquidatie in Utrecht

Op de Duurstedelaan in Utrechtse wijk Hooggraven is rond 19u50 een man doodgeschoten. De politie gaat uit van een liquidatie. (bron foto: Yelle Tieleman)

De politie is op zoek naar een grijze Volkswagen Golf met 2 inzittenden die mogelijk met de liquidatie te maken hebben. De auto zou richting de Goylaan gereden zijn. Een helikopter van de politie hangt boven de stad op zoek naar de daders.

De auto van het slachtoffer staat op de stoep bij een eettentje en de passagiersdeur staat open.


De omgeving is afgezet voor onderzoek.

Over het slachtoffer is nog niks bekend.

UPDATE: De man is in zijn zilveren Peugeot van dichtbij doodgeschoten.

UPDATE 2: De politie heeft hekken rondom het plaats delict geplaatst. Ook pers en fotografen mogen niet achter politielint.

UPDATE 3: Gister was er ook een schietincident in Utrecht. Op de Amerikalaan werd een etagewoning onder vuur genomen. Er waren veel kogelgaten maar geen slachtoffers. De Amerikalaan ligt op ongeveer 7 minuten rijden van de Duurstedelaan. Of er verband is tussen het incident gister en de liquidatie vandaag is nog niet bekend. De politie meldt hierover dat er 5 maal op de woning is geschoten maar dat "uit forensische en tactische onderzoek vooralsnog geen aanwijzingen naar voren zijn gekomen dat het hier om een gerichte actie of aanslag" ging. De bewoner heeft aangifte gedaan.

UPDATE 24.12.2014: Slachtoffer is de 44-jarige Mohamed Boullaouin uit Zeist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten