Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

22 december 2014

Noorse toerist nog steeds vermist

Tore Grodem, een 21-jarige toerist uit Noorwegen, wordt al sinds de nacht van donderdag op vrijdag vermist. Zijn ouders zijn inmiddels vanuit Noorwegen naar Amsterdam gekomen om hem te zoeken. 

Grodem was samen met een vriend voor een weekendje naar de stad gekomen. Samen met die vriend was hij in de nacht van donderdag op vrijdag aan het stappen in de Escape. Rond 2u nachts ging hij pinnen, waarbij zijn vriend in de Escape achterbleef. Geld heeft hij echter nooit opgenomen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem. Hij is niet meer gezien en zijn telefoon doet het ook niet meer.

Hij droeg op dat moment een lichtblauw overhemd met lange mouwen, een donkere spijkerbroek en donkerblauwe schoenen met witte zool van het merk Lacoste. Tore draagt een gehoorapparaat in zijn linkeroor.

UPDATE: Grodem blijkt rond 4 uur door ambulancepersoneel behandeld te zijn, hij bleek teveel gedronken te hebben en voelde zich niet goed. Na de behandeling is Grodem door ambulancepersoneel afgezet bij zijn hotel, daar staat hij op camera als hij bij de gesloten hoofdingang aankomt. Bij de achteringang van het hotel is hij niet verschenen. Een buschauffeur denkt hem vrijdagochtend om 9 uur in de bus gezien te hebben in de buurt van het Centraal Station.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten