Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

17 december 2014

UPDATE: Man gewond na schietincident in Groningen - 4 mannen gearresteerd

Op de Froukemaheerd in de Groningse wijk Beijum is woensdagavond rond 19u45 een gewonde man aangetroffen.

Volgens de politie zou hij zijn beschoten. Het slachtoffer zou in zijn gezicht geraakt. Omstanders zeggen dat ze meerdere schoten hebben gehoord.

De man is voor behandeling naar het UMCG ziekenhuis gebracht.

Over de toedracht is nog niks bekend. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld naar het incident.

UPDATE: De blogger van Beijum nieuws reed toevallig op een rotonde bij Beijum rond 20u40 en merkte 2 agenten op die iets aan het zoeken waren en vroeg zich af wat de agenten zochten: 

"In elk geval geen geld, maar wel iets heel belangrijks", aldus de agente. Nou werk ze, als ik iets vind breng ik het naar u toe. "Nee, je moet het dan niet aanraken, gewoon de politie bellen." Is het zo belangrijk dan? "Ja, dat leest u morgen wel op de site van de politie en we denken dat het ook in het Dagblad van het Noorden komt. (bron foto: Beijum Nieuws).

Zeer waarschijnlijk heeft de zoektocht van de agenten te maken met het schietincident eerder op de avond. De afstand tussen de rotonde en het schietincident is ongeveer 1 kilometer.

UPDATE 2: Bizar toeval?:
Volgens een bericht op de website Dagblad van het Noorden werd op 16 december 2012 ook een man neergeschoten op de Froukemaheerd. Toen speelde het incident zich ook af rond 19u30. De 28-jarige man werd in zijn gezicht getroffen. De verwondingen vielen mee. De schietpartij toen was waarschijnlijk het gevolg van een uit de hand gelopen woordenwisseling. De 18-jarige schutter heeft zichzelf toen gemeld.

UPDATE 3: De politie denkt dat de schietpartij plaatsvond op een rotonde bij Beijum-Zuid. Bij sporenonderzoek op die rotonde, zijn kogelhulzen gevonden. Het slachtoffer is waarschijnlijk daarna naar de Froukemaheerd gereden. Daar is hij op straat in elkaar gezakt.

UPDATE 4: De politie heeft 4 mannen gearresteerd. Zij reden in 2 verschillende autos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten