Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

21 december 2014

“I’m Putting Wings On Pigs Today" - Man schiet politieagenten dood





















In Brooklyn, New York zijn zaterdag 2 agenten doodgeschoten. Een 28-jarige man opende het vuur op de agenten terwijl ze in hun dienstauto zaten. De schutter vluchtte erna te voet richting een metrostation waar hij zich op het perron een kogel door zijn hoofd schoot.


Op sociale media wordt gewezen naar een man die enkele uren voor de dubbele moord op Instagram aankondigde dat hij onderweg was naar de binnenstad om agenten te vermoorden. "I’m Puting Pigs In A Blanket", aldus de waarschijnlijke aankondiging.

Hij sprak over een wraakactie voor het doodschieten van de zwarte tiener Michael Brown in Ferguson. De man draagt op een van de Instagram-foto's ogenschijnlijk dezelfde broek en schoenen als de dode verdachte.

Op de amerikaanse nieuwszenders zijn ze bang dat de situatie uit de hand kan gaan lopen. Eerste demonstraties zouden al begonnen zijn. "We gotta find a way to silence them", zegt de politiewoorder tegen CNN.

UPDATE: De dader is de 28-jarige Ismaayl Abdullah Brinsley. De politie gaat uit van een eenmansactie.

Voor de aangekondigde executie van de agenten schott Brinsley zijn vriendin neer. Zij heeft een operatie ondergaan en is buiten levensgevaar. 

Zijn politiefoto en strafblad is te vinden in de Georgia mugshot gallery.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten