Suemecrime.nl

25 augustus 2014

UPDATE: Suge Knight bij MTV Awards party neergeschoten - 3 schietpartijen in 1 uur tijd

De beruchte platenbaas Marion "Suge" Knight is vanavond door 2 kogels geraakt tijdens een incident bij een feestje in Nightclub 1OAK in Los Angeles. Knight werd 1 keer in zijn arm en 1 keer in zijn maag getroffen, aldus een familielid. Tevens werden 2 andere personen (een man en een vrouw) geraakt en liggen in het ziekenhuis. Suge is buiten levensgevaar. Overigens gaan er geruchten en schrijven diverse Amerikaanse media dat Suge 6 maal geraakt zou zijn. Hij liep zelf de zaal uit en werd opgevangen door agenten voor de club. Achter een auto voor de club zat hij op de grond achter het wiel terwijl  meerdere agenten met getrokken pistolen de situatie veilig stelde. Vele gasten liepen met hun handen in de lucht de club uit. Daarna stapte Suge in een politiewagen, wachten op de ambulance en werd toen voor een operatie naar het Cedars-Sonai ziekenhuis gebracht.

Het feestje stond in het teken van de MTV Video Music Awards die vanavond worden uitgereikt in Inglewood, California. De avond in 1OAK werd gepresenteerd door zanger Chris Brown. Er waren veel bekende namen uit het entertainment wereldje aanwezig waaronder, Chris Brown, The Game, Young Jeezy, Tyson Beckfort en Russel Simmons. In tegenstelling van wat de Telegraaf schrijft zijn er volgens onze informatie (nog) geen aanhoudingen verricht.

De politie onderzoekt de zaak en en sluit niet uit dat er een verband bestaat met een incident eerder op de avond waarbij rapper The Game en zijn vrienden betrokken waren. Game, een lid van straatbende Bloods, werd eerder op de avond aan de deur geweigerd waardoor er een vechtpartij ontstond. Zowel Knight, Game en Brown zijn verbonden met de Bloods.

In een uur tijd waren er vandaag 3 schietpartijen in Los Angeles. Bij de andere incidenten betrof het waarschijnlijk overvallen waarbij 3 doden en 2 gewonden vielen. Om 17u50 (Los Angeles tijd) werd een 20-jarige vrouw doodgeschoten en werden 2 andere gewond. 45 minuten later werd een dode man aangetroffen in Sylmar en 10 minuten daarna werd een vrouw door haar hoofd geschoten.

Suge Knight, oprichter van Death Row Records werd in 2005 in zijn been geschoten op een feestje van rapper Kanye West, ook enkele uren voor de MTV Video Music Awards (foto). In 1996 bestuurde hij de BMW waarin de legendarische Tupac Shakur zat toen deze in Las Vegas werd doodgeschoten. Dit was overigens 3 dagen na de Mtv Awards.

De Award show 2014 beginnen vannacht om 3uur nederlandse tijd en is live te volgen via deze STREAM

Hieronder een paar videos van TMZ:

Op deze beelden zie je de net neergeschoten Suge achter de politieauto in dekking zitten:


Daarna loopt hij zelf naar de politieauto en wacht op de ambulance:Op deze video is duidelijk onrust te zien voorafgaand aan het schietincident. Er zijn duidelijk 3 schoten te horen, daarna lijkt het of er nog een keer geschoten wordt:Hieronder het opstootje van Game en zijn vrienden eerder op de avond: