Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

30 maart 2014

Beruchte crimineel vermaakt zich in Amsterdam

De beruchte crimineel Ger Dundon was afgelopen weekend, samen met zijn broer Kenneth, aan het stappen in Amsterdam. Ger is in januari vrijgekomen na een 5-jarige gevangenisstraf wegens onder meer afpersing van een nachtclub promoter.

De Dundon familie

De Dundon familie is een bekende criminele familie uit het Ierse Limerick. Drie broers van Ger zitten momenteel langdurige/levenslange gevangenisstraffen uit. Alle broers zijn geboren in Engeland. Eind jaren '90 zijn zij samen met hun ouders naar Limerick, Ierland verhuist.

De 35-jarige Wayne Dundon zit een 6-jarige gevangenisstraf uit wegens het bedreigen van twee broers van Ger's ex-vriendin met de dood. Ook moet hij binnenkort terecht staan wegens de moord op Roy Collins. Deze werd op 9 april 2009 in zijn casino in Limerick doodgeschoten. Familie van hem had eerder in een rechtszaak getuigt tegen Wayne. De rechtszaak begint op 29 april..

De 30-jarige John Dundon zit een levenslange straf uit wegens de moord op een rugbyspeler van Garryowen, Shane Geohegan. Deze werd het slachtoffer van een persoonsverwisseling. Geohegan had niks te maken met de georganiseerde misdaad.

De 29-jarige Dessie Dundon is wegens betrokkenheid bij de liquidatie van crimineel Kieran Keane in 2003 veroordeeld tot levenslang. Voordat Keane door zijn achterhoofd werd geschoten is hij mishandeld. In deze zaak zijn nog vier andere veroordeeld.

De zus van Ger, de 22-jarige Annabell wordt momenteel gezocht wegens doodsbedreigingen aan het adres van Ger's ex-vriendin April Collins. Ger en Collins hebben samen 3 kinderen. Collins was getuige tegen Wayne en John Dundon. Annabell woont zeer waarschijnlijk in London. Alleen broer Kenneth jr. zit niet in de criminaliteit.
De vader van de broers, Kenneth senior, kreeg in 2004 een 6-jarige gevangenisstraf wegens het doodsteken van de minnaar van zijn vrouw, de 50-jarige Christopher Jacobs. In 2011 overleed de moeder van de Dundons nadat zij was aangereden door een Jeep.