Suemecrime.nl

25 juli 2015

Arrestatie na dreigen met vuurwapen

De politie arresteerde een 32-jarige man uit Tilburg omdat hij een geladen vuurwapen bij zich had. Kort voor zijn aanhouding had de man met een pistool gedreigd. Hij zit vast en het wapen werd in beslag genomen.

Vrijdag kwam de politie omstreeks 04.15 uur in actie bij een opstootje op de Heuvelring. Al snel kregen de agenten te horen dat een man naar omstanders had gedreigd met een vuurwapen. Hij was er vandoor gegaan. Aan de hand van het signalement kon de verdachte snel worden opgespoord.

De verdachte werd op de Spoorlaan ingerekend, waarbij de agenten de nodige veiligheidsmaatregelen in acht namen. Bij de arrestant werd een doorgeladen handvuurwapen aangetroffen De 32-jarige verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Het vuurwapen werd in beslag genomen en wordt nader onderzocht.

1 opmerking:

  1. Dit was als ik het goed heb tijdens een kermis gebeurd, hopelijk is dit niet al te traumatisch voor de omstanders geweest. De dader mag alvast flink in zijn beurs gaan zoeken voor een goede strafrechtadvocaat.

    BeantwoordenVerwijderen