Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

16 december 2014

Crimebron op dodenlijst

De beheerder van website Crimebron staat op een dodenlijst. De eigenaar heeft een gesprek gehad met de recherche die hem dat vertelde. Op de website zijn vaak pittige discussies te lezen met betrekking tot de Amsterdamse onderwereld.

Veel berichten gaan ook over de zg. "Mocro maffia". Crimebron streept alle genoemde namen in komende reacties weg. De blogger denkt dat het meespeelt dat hij zelf Marokkaans is. Marokkaanse criminelen vinden het dan extra erg als je "dingen opschrijft".

Crimebron schrijft:

Een aardig gesprek bij de afdeling Zwacri van de Amsterdamse recherche.
Toen de telefoon ging had ik nooit kunnen beseffen dat het volgende gesprek zo een enorme impact op me zou hebben.
Het zou een dag worden die ik nooit meer zou vergeten.
Bij het beginnen met een misdaadblog had ik absoluut geen rekening gehouden met een eventuele dood, omdat ik zou schrijven.
Het gesprek was zeer ernstig toen de twee heren van de afdeling zwacri (Zware criminaliteit) aan de Marnixstraat in Amsterdam mij op zeer dringende toon op het bureau ontboden.
Nee, het was geen aanhouding of een stevig verhoor en ik hoefde geen advocaat in te schakelen, en ik mocht al helemaal niemand bellen.
Het was een dramatische mededeling die er uit de mond van de heren kwam.
Ik stond op een dodenlijst en de dreiging was enorm serieus.
Ik vroeg verontwaardigd: maar waar komt die dreiging dan vandaan?
Dat konden de heren niet vertellen en daarentegen vroegen ze aan mij of ik misschien een idee had van de bedreiger (s).
Ik zou het niet weten vertelden ik de speurders en ze keken me ernstig aan, nou dan kunnen wij niks voor je doen maar het is wel onze plicht het je mede te delen.
Nou dat was kort en krachtig en even later toen we door de tuin liepen van het hoofdbureau, dat bijna volledig verlaten was, hoorde je alleen de stilte.
Met een kort afscheid werd me de deur gewezen van het immense hoofdbureau van Politie.
Ja en wat nu dan?
Naarstig op zoek naar een kogelvrije vest?
Maar gewoon op de vlucht naar een ver land?
Als de Politie je al mede deelt dat ze niets voor je kunnen doen, wat zou ik dan kunnen uitrichten?
Het leven zal in ieder geval niet meer hetzelfde zijn na dat telefoontje.
Je gaat je alleen maar te raden wanneer de daders aan zullen komen.
En gezien de liquidaties van de afgelopen weken en maanden weet je dat de moordenaars geen halve maatregelen nemen.
Ik had in ieder geval nooit gedacht dat het schrijven van een misdaadblog zulke extreme vormen zou gaan aannemen, en al zeker niet in een land als Nederland.
Schijn bedriegt blijkbaar en de misdaadgroepen weten dat ze een voorsprong hebben op de dienders waardoor ze bijna bij elke moord ontkomen.
Nou als ik dan word omgelegd weten mijn lezers in ieder geval wat er is gebeurd en dat de Politie op de hoogte was maar het allemaal maar heeft laten gebeuren.
Ja waar hebben we dat meer gezien…..

8 opmerkingen:

 1. LEKKER VOOR JE TERING VERADER

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JE LIEGT ALLES BIJ ELKAAR NIX KLOPT WAT JIJ OPSCHRYFT DOOR JOU WORDEN MENSEN GEDOOD DOOR YOU DISINFO JE WEET NIX EN ZAL HET OOK NOOIT WETEN ZELFS DE BESTE LR EN CIE WETEN NIETEENS WAT ER SPEELT EN DOOR WIE NIEMAND WEET IETS ALLEEN BEPAALDE MENSEN HOE KAN JIJ DAN WAT WETEN VUILE LEUGENAAR IK WEET NIET WAT JE ROOKT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boontje komt op zijn loontje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. er is sinds enkele jaren een groep zware crimis die alles doen voor veel geld ze zijn inmidels al doorgedrongen tot de absolute top van de internationale drugshandel en nu ze zo groot zijn geworden doen ze aan verschilende dingen mee zoals afpersingen van andere dealers en onnodige moorden ze schuwen geen enkele vorm van geweld ze draaien op volle toeren over mee deze groep is voor veel dingen in europa verantwoordlijk amsterdam is hun thuis bassis maar de leden komen overal vandaan van rotterdam tot marseile.het zijn vooral marokanen die de baas zijn niets ontziende zware jonge toppers die mensen voor bijna nix laten omleggen soms voor de lol ze bezitten erg veel ondroerend goed van maroko dubai tot de fillipijnenalle grote criminelen betalen deze groep belasting en ze willen alleen maar meer en meer houdt niet op tot er weer een nieuwe groep komt een groep die nu al aardig op weg is met wie nu al veel grote mensen mee hebben ook deze groep bestaat uit marokanen werelwyd maar is nu nog veelminder geweldadig dan andere groeperingenen die wten met wie ze wat doen eerlijk mensen dat wel maar geengrappen dat ook dus er gaan nog veel mensen verdwijnen meer dan ooit tevoren omdat nu iedereen op de vlucht is gebeurrt er wienig maar ze komen wel ooit terug

  BeantwoordenVerwijderen
 5. weetje het is jammer dat je geen groep in rotterdam hebt als die mokros in amsterdam in rotje lopen eenlingen rondt die miljoenen verdienen maar die met niemand wat willen delen flikkers die alleen eten en als er wat gebeurt zijn ze als eerste weg daarom neemt ook niemand wraak in rotje als iemand word vermoord geen eenheid iedereen dat ie wat is ze helpen niemand ze gunnen anties omdat ze van hun tuchten flikers zijn het niet allemaal degene die echte gangsters zijn zijn nu meestal al uitgespeeld door fouten in het verleden geld vergokt geen klanten meeer tegenslagen die hebben toen wel mensen alles gegunt en geholpen nu is iedereen ze vergeten wel jammer dat was wel een zware groep mokros maar nu deze jongens van nu gewoon stelletje honden zijn het vuile vieze mokros uit rotje oja ik kom zelf uit rotje west side geen mannen hier op een paar na pratjes makers en gierig tfoe tfoe tfoe

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lul je nou over Rotje balhaar met je za3ma ik kom uit Rdam west. Noem je dat eenheid daar in Adam. Jullie klaren mekaar daar voor 15 koppen..hoe dan, een hit voor 15 koppen effe serieus hoe dan. In Rdam kan je 15 kopen in 4 dagen verdienen als je rustig aan doet laat staan als je een horse bent. Zelf losers verdienen hier 15 koppen door effe heen en weer te rijden naar France of Duitsland In plaats door een broeder af te knallen en zijn familie kapot te maken wat jullie doen. Jullie komen net pas om de hoek kijken tjappies, waar waren jullie in de jaren 80/90 toen hier mensen kapot geld maakten en nog steeds. Sinds die gare cowboy acties daar bij jullie zijn de radars nu op Marokkanen gericht. Damsko'ers zijn paniek zaaiers. En klein probleempje en gelijk een hitter inschakelen alsof ze in een speelfilm spelen. In Rdam lossen zulke onzin binnen een uur op en iedereen kan daarna ze geld verder verdienen en verder leven. Gooi je reet in de maas ah balhaar. Iedereen in Rdam maakt zen geld en kom niet lullen want hier hoor je niks over ons in de media behalve die kleine kinderen in Maastricht. Hier hebben ze pas de zaken goed voor mekaar. Jullie moeten nog veel leren. .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sukkels iedereen is hier traceerbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Of je nu operation zoek bowed naar een discrete site waar je operation een veilige manier aan partnerruil kunt doen, Parenclubs, of waar je koppel zoekt koppel, of koppel zoekt man kan vinden, of dat je eens shrink ervaren wat swingers voor elkaar doen als het licht uitgaat, Elite Paren is de ideale plaats om operation een discrete en volledig anonieme manier je stoutste fantasieën waar te maken, of om gewoon een spannend afspraakje te vinden and als je dat liever hebt.

  BeantwoordenVerwijderen