Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

6 februari 2013

Pand Saunaclub Badda Bing een jaar gesloten

Op last van burgemeester Jan Boelhouwer heeft de politie het voormalige pand van sauna/sexclub Badda Bing aan de Rijksweg in Hulten een jaar lang gesloten. Niemand mag het pand een jaar lang betreden.

Aanleiding is de ontdekking van een grote hennepplantage vorige maand in het gebouw. Er werden toen in totaal 1626 hennepplanten, waarvan 425 geknipt, in beslag genomen en vernietigd. Tijdens de inval waren er twee mannen (32 en 22 jaar oud) uit Oss en Den Bosch en een 45-jarige vrouw uit Oss aanwezig. Alle drie zijn aangehouden.

Badda Bing werd een jaar geleden failliet verklaard. In 2006 was er een schietincident op de parkeerplaats van de club. Een viertal schoot in op twee Tilburgers en een man uit Oss. Een van de Tilburgers raakte daarbij ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis. De andere Tilburger liep ook een schotwond op, maar overleefde het incident. De man uit Oss raakte lichtgewond. De franse daders zijn intussen veroordeeld.

"Als eerste club in Nederland introduceerde Badda-Bing het populaire Duitse FKK concept. Voor รข‚¬ 50,- kunt u de gehele dag eten, drinken en relaxen. Buiten deze unieke toegangsformule onderscheidt Badda-Bing zich van andere saunaclubs door het grote aanbod van dames en de zeer gunstige prijzen. Ook de prachtige locatie, luxe ambiance en gezellige ongedwongen sfeer zullen bijdragen aan het succes van deze club", schreef de club destijds op hun website.

Tegen de club loopt ook nog een aangifte wegens faillissementsfraude.