Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

30 december 2014

Brand in Villa Nico Visser (video)

In de villa van Nico Visser aan de Dorpsstraat in Zwaag is brand uitgebroken. De brandweer blust er momenteel. Enkele omliggende woningen zijn wegens rookontwikkeling ontruimd. Twee jongens met bivakmutsen op zouden een molotov cocktail hebben gegooid en daarna op een scooter zijn weggereden. Overigens was er niemand in de woning aanwezig.

De boerderij van Visser stond al een tijdje te koop. Zelf zit hij regelmatig in Spanje waar hij ook een huis heeft.

Visser was een bekende van de geliquideerde Sam Klepper en is een bekende in het milieu. Op de begrafenis van Klepper in 2000 was Visser een van de kistdragers.

Begin jaren 90 had hij een conflict met Bert Bons. Deze werkte als portier bij nachtclub Yab Yum toen hij in 1996 op de stoep van de club werd geliquideerd. Op het moment van de liquidatie zat Visser overigens in de gevangenis. Justitie probeerde Visser jaren lang te vervolgen voor de mislukte aanslag op Cor van Hout in 2000. Het Openbaar Ministerie werd niet ontvankelijk verklaard in deze zaak en Visser vrijgesproken. In 2002 schoot hij een man neer in cafĂ© De Volendammer in Hoorn en kreeg daarvoor tien jaar gevangenisstraf. (bron foto: Johan Greiner)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten