Suemecrime.nl

Runnerz.nl - Wedden op paarden!

22 maart 2014

UPDATE: Opnieuw aanslag in Limburgse Nieuwstadt

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er opnieuw een explosief afgegaan in de straat Aan de linde in het Limburgse Nieuwstadt.

Onbekende daders hadden het vermoedelijk opnieuw voorzien op de woning van Harry Ramakers. Ramakers is een voormalig lid van de Nomads. De Nomads maakten vroeger deel uit van de Hells Angels. Hij heeft zich ondertussen bij de motorclub Bandidos aangesloten. Vorige week ging ook een explosief af waarbij de woning van Ramakers en enkele geparkeerde auto`s werden beschadigd.

Over de achtergrond van het incident is verder nog niks concreets bekend.

Burgemeester Hessels maakt zich zorgen en twitterde: "Weer ter plaatse na nieuwe aanslag op zelfde woning in Nieuwstadt. Grote zorgen bij omwonenden. Zelfde geldt voor mij", "Vanochtend extra driehoeksoverleg met politie en justitie over situatie Nieuwstadt. De rust moet terugkeren in ons kleinste stadje!" en "Nav de gebeurtenissen in Nieuwstadt is er om 16.00 uur een bewonersbijeenkomst voor de inwoners van Nieuwstadt in het gemeenschapshuis".

UPDATE: De woning van Ramakers wordt dichtgetimmerd. De sloten worden vervangen en de woning wordt tot eind maart bewaakt. Burgemeester Hessels maakte dat vanmiddag bekend tijdens een bijeenkomst van ongeveer 100 buurtbewoners.